FAQs

FAQs

1) Apa TLA?

TLA minangka platform pendidikan kanggo bocah cilik. Iki nggabungake tim ahli sing kalebu desainer lan guru profesional kanggo njamin yen bocah-bocah sinau kanthi efisien.

2) Anak umur apa sing dilayani TLA?

Iki nglayani bocah-bocah cilik sing umume wiwit bocah cilik nganti remaja (Kelas 7). TLA kalebu sesi kegiatan sinau sing bakal mbantu bocah cilik sinau kanthi cepet.

3) Apa ana apa-apa kanggo wong tuwa?

Ya, iki kalebu sawetara tips parenting kanggo nggawe dheweke ngerti peran lan mbantu mulang bocah-bocah kanthi cara sing bener.

4) Apa anakku bisa nggunakake TLA kanthi mandiri utawa aku kudu njagong karo dheweke?

Kita wis ngrancang TLA kanthi pandhu arah sing prasaja lan konten sing bener sing ndadekake bocah bisa nggunakake kanthi pengawasan minimal.

5) Kepriye carane aku bisa nulungi bocah-bocah prasekolah supaya bisa nulis?

Artikel ing ngisor iki kanthi nuntun sampeyan babagan tips kanggo mbantu bocah nulis.

- https://www.thelearningapps.com/how-to-teach-a-child-to-write/

6) Apa bocah bisa sinau liwat game?

Bocah-bocah sinau paling apik nalika seneng kegiatan utawa sinau tartamtu. Kita wis nambahake akeh game lan kuis kanggo mbantu wong tuwa supaya bisa sinau bocah cilik. Kita duwe bagean kabeh kanggo game kuis uga.

7) Apa TLA mbantu bocah sing durung sekolah lan ora bisa maca?

Ya, TLA uga kanggo pamula kayata bocah cilik. Dheweke bakal bisa sinau kabeh katrampilan sing dibutuhake kanggo maca. Kita duwe game lan kegiatan kanthi animasi lan grafis sing nggumunake kanggo nambah sinau siswa awal.

8) Kepiye TLA mbiyantu guru?

TLA kalebu macem-macem artikel kanggo guru kanggo miwiti mulang sing nyenengake ing kelas. Uga kalebu akeh aplikasi sing bisa ditambahake ing kegiatan pamulangan supaya sinau lan praktis.

9) Apa ana kegiatan matematika kanggo taman kanak-kanak?

Ya, kegiatan matematika kalebu tambahan, pengurangan, perkalian game ing aplikasi. Bocah-bocah bisa sinau kanthi bertahap kanthi latihan pitakonan lan seneng sinau.

10) Kepiye cara ngrembug lan nglaporake masalahku?

Yen sampeyan duwe masalah, pengin nglaporake masalah utawa ngrembug babagan informasi apa wae sing ana gandhengane karo bocah sinau liwat situs web utawa aplikasi pendidikan, hubungi [email dilindhungi].