search
Filter-filter umum
Padha mung cocog

Aplikasi Branded Kanggo Sekolah

Kanggo nggawa efisiensi ing wulangan lan nggawe sinau nyenengake lan gampang kanggo bocah-bocah, kelas wis berkembang saiki. Ruang kelas modern dilengkapi teknologi lan metode piwulang sing berkembang supaya bisa ditindakake. Aplikasi pendidikan minangka bagean saka evolusi iki. Aplikasi Pembelajaran nggawa aplikasi pendidikan interaktif ing macem-macem mata pelajaran sekolah. Aplikasi pendidikan iki nggabungake unsur sing nyenengake nalika sinau liwat gamifikasi lan aktivitas interaktif. Aplikasi kasebut ora mung mbantu ing pendhidhikan, nanging uga nyengkuyung bocah-bocah ngembangake kemampuan memori lan katrampilan ngrampungake masalah. Sampeyan bisa nggawe aplikasi pendidikan iki minangka bagean saka sekolah kanthi menehi merek nganggo jeneng sekolah. Hubungi kita ing [email dilindhungi] lan miwiti.

Kewan Zoo Kanggo Bocah-bocah

Aplikasi Zoo Animals

Aplikasi kewan kebon binatang paling apik kanggo bocah-bocah kanggo sinau jeneng lan swara kewan. Sinau liwat macem-macem…

Waca liyane

Yen sampeyan wong tuwa utawa Guru lan pengin sinau luwih lengkap babagan carane sampeyan bisa partner karo kita, bukak kaca Parents lan Guru lan hubungi tim kita ing [email dilindhungi] kanggo njaluk kode promo gratis kanggo nyoba aplikasi pro.

Blogs Anyar Kita