Aplikasi Pembelajaran nduweni tujuan kanggo nggawa aplikasi pendidikan sing paling apik kanggo mbantu guru lan wong tuwa supaya bisa sinau nalika nggunakake aplikasi. Kabeh aplikasi kita nyenengake kanggo digunakake lan ing wektu sing padha mbantu bocah sinau. Jeneng lan swara kewan dhasar, Abjad lan nomer lan nganti topik matematika lan fisika sing rumit. Kabeh aplikasi interaktif lan gampang digunakake. Kita uga nawakake tawaran bundel supaya sampeyan bisa tuku macem-macem aplikasi sekaligus kanthi rega diskon. Yen ana masalah utawa masalah, hubungi kita [email dilindhungi]/

Filter-filter umum
Padha mung cocog
game mobil balapan kanggo dicekel bocah

Sinau ABC nganggo Mobil

Ajar anak-anak sampeyan aksara lan pewarnaan nganggo Game Kegiatan Mobil Balapan dening Aplikasi Pembelajaran.…

kewan segara kanggo dicekel bocah

Game Anak Kewan Laut

Aplikasi game kewan laut kanggo bocah-bocah mbantu mulang babagan kewan segara lan…

Aplikasi Pop Balon Bayi

Seneng aplikasi pop balon bayi gratis iki sing bakal mbantu bocah-bocah melu lan nyaring ...

Kewan Zoo Kanggo Bocah-bocah

Aplikasi Zoo Animals

Aplikasi kewan kebon binatang paling apik kanggo bocah-bocah kanggo sinau jeneng lan swara kewan. Sinau liwat macem-macem…

Yen sampeyan wong tuwa utawa Guru lan pengin sinau luwih lengkap babagan carane sampeyan bisa partner karo kita, bukak kaca Parents lan Guru lan hubungi tim kita ing [email dilindhungi] kanggo njaluk kode promo gratis kanggo nyoba aplikasi pro.

Blogs Anyar Kita