Ringkesan

Aplikasi Pembelajaran minangka pusat Aplikasi Pendidikan lan game kanggo bocah-bocah ing prasekolah lan taman kanak-kanak. Tujuane kanggo nyelehake bocah-bocah ing akademi virtual supaya bisa sinau liwat kegiatan sing nyenengake.

Kita nggawa sampeyan fitur sing luar biasa iki kanggo nduwe versi lengkap 50+ aplikasi lan duwe kegiatan sinau sing bisa diakses bocah cilik. Iki minangka dalan urip kanggo sapa wae sing pengin entuk manfaat tanpa langganan.

Keanggotaan Kalebu

Akses menyang 50+ aplikasi pendidikan seumur hidup
Kasedhiya ing kabeh jinis piranti IOS & Android
10+ aplikasi kategori
Nyakup kabeh subyek
… Lan liya-liyane!

prosedur

Keanggotaan Kids

Nggawe Akun

Isi rincian akun lan pindhah menyang langkah sabanjure

Mbayar liwat PayPal

Mbayar rega diskon banjur klik Register

Njaluk Diverifikasi Via Email

Verifikasi akun sampeyan nggunakake link sing dikirim ing email

Download Lan Login

Ngundhuh lan mlebu ing app nganggo akun sampeyan!

Koleksi Ageng Aplikasi Pendidikan

sinau app geografi

Sinau Aplikasi Geografi

prepositions kanggo dicekel bocah

Basa Inggris Grammar Preposition

aplikasi maca pangerten

Pangertosan Grammar Inggris

buku anak TK

Game Kegiatan TK

grammar Inggris kanggo bocah-bocah

Kuis Grammar Basa Inggris

masalah tembung matematika TK

Masalah Tembung Matematika Kanggo Bocah-bocah

ngandhani kuis wektu

Aplikasi Pembelajaran Jam Wektu

c tembung kanggo prasekolah

Aplikasi Alphabet C

kriya kanggo dicekel bocah

Kuis Grammar Basa Inggris

adjectives kanggo dicekel bocah

Basa Inggris Grammar Adjectives Kanggo Bocah-bocah

kuis nomina

Kuis Basa Inggris Grammar Noun

Game kuis pronoun

Basa Inggris Grammar Pronoun Quiz

Game Sayuran Kanggo Bocah-bocah

game mobil balapan kanggo dicekel bocah

Game Kegiatan Mobil Balapan

Bentuk Sorter

game tambahan

Tambahan Matematika

divisi kanggo dicekel bocah

Divisi Matematika

game multiplikasi kanggo dicekel bocah

Perkalian Matematika

pangurangan kanggo taman kanak-kanak

Pengurangan Matematika

game kawruh umum

Pitakon Umum Umum

Quiz Kewan Kewan

kewan segara kanggo dicekel bocah

Game Anak Kewan Laut

Panelusuran Tembung

Balon Pops

app teka-teki kanggo dicekel bocah

Buku Puzzle Jigsaw Kab

Aplikasi Mewarnai Bayi Kanggo Bocah-bocah

Baby Coloring Pages

Kewan Zoo Kanggo Bocah-bocah

Aplikasi Zoo Animals

Twinkle Twinkle Pops

Kode Promo Giveaway

Dino Counting Games Kanggo Kids

Swara Kewan Gitar Nyata

Tabel Wektu Multiplikasi

game pop kanggo dicekel bocah

Balon Kewan Popping

app ngetang

Monster Counting Sinau Nomer

aplikasi kewan ternak kanggo bocah-bocah

App Animals Kanggo Bocah-bocah

aplikasi kamus gambar

Kamus Gambar Tembung Kawitan

app sinau warna

Game Toko Es Krim Warna

Sinau Abjad Abc Kanthi Woh-wohan

Tabel Wektu Multiplikasi 11-20

pertandhingan matematika

Math Matching App Kanggo Bocah-bocah

Bayi Piano Bebek Swara

Baby Piano Animal Swara

Kewan Alphabet Tracing

Taman Burung

Aplikasi Pendidikan kanggo Keanggotaan Anak

Kelas Pangerten 123

Tabel kaping Multiplikasi

Iki app apik tenan. Umurku patang taun dadi jenius ing matematika sawise nggunakake aplikasi iki mung rong sasi. Aku kasunyatan sing app iki prasaja lan gampang kanggo nggunakake.

4.5

Tashina Howey
Pangerten maca

Pangertosan Grammar Inggris

Inggris minangka basa kaloro lan aku tansah golek aplikasi anyar kanggo nambah katrampilan maca lan nulis. Aku bungah yen aku nemokake iki! Iku nyenengake, gawe ketagihan lan migunani banget! Rekomendasi banget kanggo bocah lan wong diwasa sing pengin ngungguli katrampilan basa Inggris!

4.7

Vivian Lowel

Kewan Alphabet Tracing

Anakku seneng teka-teki. Aku wis nyoba kanggo njaluk dheweke kanggo nindakake luwih saka ABC huruf nelusuri, lan dheweke nindakake nanging banjur mlumpat bali menyang teka-teki. Minangka game sinau prasekolah, iki minangka salah sawijining favoritku.

4.7

Frank Moy
game kawruh umum

Pitakon Umum Umum

Aplikasi kasebut gampang lan prasaja lan nduweni cara sing apik kanggo mulang bocah-bocah babagan jawaban sing bener nalika jawabane salah. Anakku seneng game iki lan dheweke seneng main saben dina.

4.7

Hilario Ridgell

Teka-teki Panelusuran Tembung

Iki game pendidikan banget. Sampurna kanggo bocah cilik. Iku pancene mbiyantu kanggo anak-anakku kanthi grafis sing cetha lan tembung sing prasaja lan gampang.

4.7

Carrie Mullins

Animal Piano Swara Game

Ngundhuh app iki kanggo bocah cilik amarga dheweke tetep karo aplikasi bocah cilik. Aku seneng banget ngerti yen bocah umur 3 taun uga sinau swara kewan liwat aplikasi iki. Dheweke ngerti swarane sawetara kewan.

4.5

SerinaCC
ngandhani kuis wektu

Aplikasi Jam Wektu

Game pendidikan sing apik banget kanggo bocah-bocah sinau babagan wektu

4.7

Yuka C
Kode Promo Giveaway

Dino Ngitung App

Anakku seneng karo aplikasi ngitung dino iki. Dheweke wis nyoba nulis nomer dhewe yen wektu layar wis rampung.

4.7

Teressa Dulaney

REGISTER NOW!

Entuk fitur

Sawijining Wektu Pembayaran

$ 25

* Entuk Akses menyang 50+ Aplikasi kanggo Wektu Urip