Tulung Kita Nggawe Aplikasi sing Luwih Apik Kanggo Masa Depan

Ngilangi kelas tradisional lan nyiapake siswa supaya bisa ngetutake jagad sing terus ganti. Adaptasi pendekatan kelas modern ing ngendi sampeyan bisa nglatih pimpinan ing mangsa ngarep kanthi nggunakake teknologi. Gabungake aplikasi sinau ing wulangan supaya sampeyan bisa nglatih bocah-bocah kanthi inovasi lan pamikiran sing cerdas. Aplikasi Pembelajaran minangka pusat aplikasi pendidikan sing nggawe sinau maneh nyenengake kanggo bocah-bocah. Guru bisa nggunakake aplikasi sinau kanggo mulang bocah-bocah kanthi kurang gaweyan lan asil sing luwih apik.

Ikon Aplikasi ABC phonics

Sinau Phonics ABC

Sinau ABC Phonic alphabets App minangka aplikasi pendidikan kanggo bocah enom. Tujuane yaiku…

aplikasi kuis pengetahuan umum kanggo lambang bocah

Pitakon Umum Umum

Coba aplikasi Kawruh Umum Paling Apik duwe akeh kuis gk kanggo bocah-bocah. Jendral iki…

Download aplikasi pewarna dinosaurus kanggo bocah-bocah

Mewarnai Dinosaurus

Ing kene sampeyan bakal duwe app dinosaurus gratis sing apik tenan kanggo bocah-bocah. Kanthi nggunakake dino iki…

Ikon Aplikasi Mewarnai Unicorn

Mewarnai Unicorn

Temokake aplikasi pewarna unicorn gratis sing luar biasa kanggo bocah-bocah. Kanthi muter iki lucu lan gampang…

Game kewan online

Ajar Lan Entuk Kanthi Aplikasi Sinau

Aplikasi Pembelajaran nduweni tujuan kanggo nggawe pendidikan nyenengake lan menarik kanggo bocah-bocah. Bocah-bocah kepengin dolanan amarga seneng-seneng. Kita mutusaké kanggo njupuk bagéyan fun metu saka muter lan ditambahake kanggo sinau dening nggawe game seluler lan app kanggo dicekel bocah. Bocah-bocah bisa sinau barang anyar nalika dolanan, ngrampungake teka-teki lan kegiatan sing nyenengake. Saka Matematika, Abjad lan Nomer nganti jeneng Kewan lan Manuk lan materi pendhidhikan liyane, Aplikasi Pembelajaran duwe kabeh kanggo bocah-bocah. Aplikasi Pembelajaran bakal nemtokake maneh pengalaman mulang kanggo saben guru ing saindenging jagad. Kelas ora bakal padha maneh. Kanthi Aplikasi Pembelajaran, siswa sampeyan bakal seneng sinau liwat aplikasi seluler pendidikan, nalika sampeyan bakal seneng ngajar. Kanthi nggunakake Aplikasi Pembelajaran ing kelas sampeyan, sampeyan uga bisa entuk komisi afiliasi. Aplikasi Pembelajaran duwe program afiliasi sing nguntungake kanggo guru sing pengin nggunakake aplikasi seluler kanggo nemtokake maneh pamulangan lan sinau ing kelas modern. Sampeyan bakal nampa kode promo kanggo nyoba aplikasi kita kanthi gratis ing ruang kelas lan gabung karo program afiliasi kanggo entuk komisi afiliasi uga. Iku win-win kanggo guru lan siswa. Sampeyan uga bisa entuk komisi kanthi nulis review utawa umpan balik ing blog sampeyan dhewe utawa situs web liyane. Tulis review aplikasi sinau kita lan bareng karo wong liya kanggo entuk komisi afiliasi sing nguntungake.

Blogs Anyar Kita