Kéwan sing Diwiwiti nganggo aksara sing béda

Kéwan sing diwiwiti karo aksara beda ing ngisor bagean iki bakal bantuan dicekel bocah ing Ngapikake Vocabulary sing. Awaké dhéwé ngerti sepira pentingé dadi pinter ing jaman saiki, lan terus maju kuwi penting. Kawruh sing apik babagan kewan lan aksara bisa mbantu bocah-bocah luwih ngerti maca, nyepetake proses pangembangan basa, mbantu bocah-bocah mbedakake antarane jeneng kewan beda. Bocah-bocah sing pinter nganggo tembung bisa gampang ngucapake gagasan kanthi lisan utawa kanthi wujud ireng lan putih. Kéwan sing diwiwiti karo aksara beda bisa mbantu dicekel bocah kanggo miwiti lelampahan sinau lan nambah kawruh tembung lan kewan karo ease. Sing bisa dicithak dhaftar kéwan beda ing ngisor iki bisa diundhuh lan digunakake ing kelas utawa ing omah. Iki bisa dicithak jeneng kewan ing urutan abjad ora mung ngajari bocah-bocah nanging uga nyedhiyakake wektu sing nyenengake nalika sinau.