spanduk utama tuku 500 lembar kerja bundel buku mega

Entuk 500+ Lembar Kerja Buku Mega TK kanggo Bocah-bocah

Sugeng rawuh ing Aplikasi Pembelajaran, tujuan sampeyan kanggo paket lembar kerja taman kanak-kanak sing paling apik kanggo bocah-bocah.

Entuk Lembar Kerja TK iki

Akses menyang 500+ kaca sing bisa dicithak seumur hidup
Diakses ing kabeh jinis piranti iOS & Android
5+ Kategori Subyek
Nyakup kabeh topik
lan luwih akeh ...

Lembar kerja miturut subyek

Lembar kerja kita dirancang kanggo dadi pendidikan lan nyenengake ing wektu sing padha. Konsep bundel lembar kerja TK kita ngatasi katrampilan kanthi macem-macem cara, saka pewarnaan, nulis, lan teka-teki kanggo maze lan game kanggo cocog huruf lan gambar. Kita nutupi kabeh topik penting khusus kanggo bocah-bocah TK. Bundel lembar kerja megabook kita alamat konsep lingkungan, kalebu jeneng kewan lan swara lan bagéan awak. Ngundhuh lan nyithak lembar kerja apa wae kanthi rega $2.99

    1. Maths
    2. Inggris
    3. Ilmu
    4. Coloring

Tuku ing-App

Mbayar rega diskon banjur klik Register

Nggawe Akun

Isi rincian akun lan pindhah menyang langkah sabanjure

Njaluk Diverifikasi Via Email

Verifikasi akun sampeyan nggunakake link sing dikirim ing email

Download Lan Login

Ngundhuh lan mlebu ing app nganggo akun sampeyan!

Lembar Kerja TK miturut Topik

Kita ngerti yen bocah-bocah TK nduweni minat sing maneka warna. Lembar kerja kita uga dikategorikaké miturut macem-macem topik kanggo nyukupi kabutuhan sinau sing beda-beda.

Rayakan musim lan preian nganggo lembar kerja bertema. Topik kalebu:

  1. Winter Wonderland
  2. Spring Bloom
  3. Musim Panas Fun
  4. Autumn godhong

Lembar Kerja Pengembangan Ketrampilan

Fokusake katrampilan khusus nganggo lembar kerja sing ditargetake. Topik kalebu:
  1. Ketrampilan Motor sing Apik
  2. Pikiran kritis
  3. Ngatasi masalah

Fun lan Games Worksheets

Nggawe sinau nyenengake kanthi lembar kerja sing dirancang minangka kegiatan sing nyenengake. Topik kalebu:
  1. teka-teki
  2. Kaca Pewarna
  3. Labirin

Tabel kaping Multiplikasi

Iki app apik tenan. Umurku patang taun dadi jenius ing matematika sawise nggunakake aplikasi iki mung rong sasi. Aku kasunyatan sing app iki prasaja lan gampang kanggo nggunakake.

4.5

Tashina Howey

Pangertosan Grammar Inggris

Inggris minangka basa kaloro lan aku tansah golek aplikasi anyar kanggo nambah katrampilan maca lan nulis. Aku bungah yen aku nemokake iki! Iku nyenengake, gawe ketagihan lan migunani banget! Rekomendasi banget kanggo bocah lan wong diwasa sing pengin ngungguli katrampilan basa Inggris!

4.7

Vivian Lowel

Kewan Alphabet Tracing

Anakku seneng teka-teki. Aku wis nyoba kanggo njaluk dheweke kanggo nindakake luwih saka ABC huruf nelusuri, lan dheweke nindakake nanging banjur mlumpat bali menyang teka-teki. Minangka game sinau prasekolah, iki minangka salah sawijining favoritku.

4.7

Frank Moy

Pitakon Umum Umum

Aplikasi kasebut gampang lan prasaja lan nduweni cara sing apik kanggo mulang bocah-bocah babagan jawaban sing bener nalika jawabane salah. Anakku seneng game iki lan dheweke seneng main saben dina.

4.7

Hilario Ridgell

Teka-teki Panelusuran Tembung

Iki game pendidikan banget. Sampurna kanggo bocah cilik. Iku pancene mbiyantu kanggo anak-anakku kanthi grafis sing cetha lan tembung sing prasaja lan gampang.

4.7

Carrie Mullins

Animal Piano Swara Game

Ngundhuh app iki kanggo bocah cilik amarga dheweke tetep karo aplikasi bocah cilik. Aku seneng banget ngerti yen bocah umur 3 taun uga sinau swara kewan liwat aplikasi iki. Dheweke ngerti swarane sawetara kewan.

4.5

SerinaCC

Aplikasi Jam Wektu

Game pendidikan sing apik banget kanggo bocah-bocah sinau babagan wektu

4.7

Yuka C

Dino Ngitung App

Anakku seneng karo aplikasi ngitung dino iki. Dheweke wis nyoba nulis nomer dhewe yen wektu layar wis rampung.

4.7

Teressa Dulaney