Lembar Kerja Studi Sosial Prasekolah kanggo Bocah-bocah

Temokake jagad kawruh lan nyenengake nganggo Lembar Kerja Studi Sosial Prasekolah ing Aplikasi Pembelajaran. Kita minangka sumber sing dipercaya kanggo sumber daya lan pendidikan sing dirancang khusus kanggo bocah-bocah prasekolah. Nyilem menyang kegiatan sing nyenengake sing ngenalake siswa enom babagan konsep pasinaon sosial sing penting kanthi format sing interaktif lan nyenengake.

Koleksi Lembar Kerja Studi Sosial PreK kita nyakup macem-macem topik sing dicocogake kanggo pikiran penasaran bocah-bocah umur prasekolah. Liwat lembar kerja iki, bocah-bocah bakal njelajah komunitas, sinau babagan kulawarga lan kanca-kanca, nemokake preian lan tradhisi sing beda-beda, lan entuk pangerten sing luwih jero babagan donya ing saubengé.

At Aplikasi Learning, kita ngerti pentinge pendidikan PAUD kanggo mbentuk pikiran enom. Pramila Lembar Kerja Studi Sosial Prasekolah kita digawe kanthi temenan kanggo narik kawigaten lan narik kawigaten bocah-bocah prasekolah. Saben lembar kerja nampilake ilustrasi sing sregep lan aktivitas sing cocog karo umur sing nggawe sinau petualangan sing nyenengake.

Lembar kerja kita nyedhiyakake kesempatan kanggo bocah-bocah ngembangake katrampilan penting nalika seneng-seneng. saka coloring lan cocog kanggo tracing lan olah raga prasaja, aktivitas kasebut ningkatake katrampilan motorik sing apik, pamikiran kritis, lan pangembangan kognitif.

Para wong tuwa lan pendidik bakal nemokake Pasinaon Sosial kanggo PreK gampang digunakake lan digabungake menyang rencana pamulangan. Kanthi instruksi sing jelas lan desain sing apik banget, lembar kerja iki bisa kanthi gampang nambah pembelajaran ing kelas utawa digunakake kanggo kegiatan homeschooling.

Kita pitados bilih pendidikan kualitas diakses kanggo kabeh. Pramila kegiatan pasinaon sosial kanggo bocah-bocah prasekolah kasedhiya gratis ing situs web kita. Sampeyan bisa kanthi gampang ndownload lan nyithak sumber daya kasebut, nyedhiyakake keluwesan kanggo sinau ing omah lan ing kelas.

Gabung karo kita ing igniting katresnan kanggo pasinaon sosial lan cultivate rasa penasaran lan eksplorasi ing prasekolah. Jelajahi koleksi kita sing nyenengake Lembar Kerja Ilmu Sosial Prasekolah ing Aplikasi Learning lan miwiti lelampahan sing nyenengake kanggo nemokake lan sinau bebarengan.

Game Kuis Geografi Kanggo Bocah-bocah

Aplikasi Geografi Negara Kanggo Bocah-bocah

Aplikasi geografi negara minangka aplikasi game geografi pendidikan sing nyenengake sing melu kegiatan interaktif kanggo njaga minat bocah lan bakat sinau. Isine kabeh informasi utama kanggo udakara 100 negara ing ndonya lan mung siji tutul. Aplikasi sinau Geografi Negara minangka alat sing apik kanggo melu bocah-bocah sinau kanthi cara sing luwih nyenengake sing bisa diakses kapan wae, ing ngendi wae.