Penawaran Paket Aplikasi Kids

Apa ora nyekel kabeh kegiatan kanggo bocah cilik bebarengan. We offer sawetara app sange mbendel kanggo njaluk tangan ing fun kapenuhan aktivitas pendidikan ing mobiles lan macem-macem piranti apel IE iPhones lan iPads kanggo bocah cilik. Kita duwe macem-macem kegiatan sing dikategorikake ing aplikasi ios pendidikan sing didol. Bundel aplikasi ios kita beda-beda ing macem-macem kategori, kalebu game Balon popping, tata bahasa Inggris, game kewan, perkalian matematika, bocah cilik, kelas siji, kelas 2, kelas 4, aplikasi sinau matematika lan aplikasi pembelajaran mega paket pendidikan kanggo bocah-bocah. Kita duwe macem-macem app bundle sing paling apik lan terjangkau kalebu macem-macem kegiatan sing ditindakake bocah-bocah. Sampeyan kudu mutusake tawaran app ios sing bakal entuk manfaat kanggo anak sampeyan. Paket app kita kalebu game lan kegiatan sing nyenengake lan nyenengake kanthi bebarengan.

3-kelas-bundel

Paket Aplikasi Kelas 3

Bundel iki minangka koleksi aplikasi kelas 3 paling apik kanggo bocah-bocah. Paket kelas 3 kalebu papat aplikasi pendidikan. Sisih paling apik yaiku aplikasi kelas telu iki nyenengake bebarengan karo pendidikan.…

Waca liyane
kumpulan grammar

Paket Grammar Inggris

Bundel iki minangka koleksi aplikasi Inggris sing paling apik kanggo bocah-bocah. Bundel aplikasi learning Grammar Inggris kalebu papat aplikasi grammar sing nggawe sinau konsep grammar nyenengake lan gampang kanggo bocah-bocah lan mbantu…

Waca liyane
kewan buntelan

Fun Animal Games

Entuk aplikasi lan game sinau Animal kanthi rega diskon. Tuku aplikasi pendidikan sing paling apik kanggo bocah-bocah supaya bisa seneng-seneng nalika sinau. Mung kanggo $5.99!

Waca liyane
buntelan bocah cilik

Paket Balita

The Toddler Games Bundle minangka koleksi papat aplikasi sing nyenengake nanging pendidikan sing bakal mbantu wong tuwa lan guru kanggo mulang angka matematika, aksara Inggris lan akeh swara kewan liyane kanggo bocah-bocah ing…

Waca liyane
mbendel multipliation

Paket Perkalian Matematika

Multiplication Apps Bundle minangka koleksi telung aplikasi pendidikan sing bakal mbantu wong tuwa lan guru mulang konsep perkalian kanggo bocah-bocah kanthi cara sing nyenengake lan nyenengake.

Waca liyane
Kelas-1-Bundel

Paket Kelas 1

We offer sampeyan buntelan apik tenan app kelas siji kanggo bocah-bocah supaya seneng sinau sawetara dhasar .Aplikasi sinau kelas pisanan iki kanggo bocah enom

Waca liyane
Aplikasi kelas 2 kanggo bocah-bocah

Paket Aplikasi Kelas 2

Bundel Aplikasi Pembelajaran Menyenangkan Kelas 2 minangka koleksi papat aplikasi pendidikan Khusus kanggo bocah-bocah sing sinau ing kelas 2. Aplikasi pendhidhikan iki bakal mbantu wong tuwa lan guru kanggo mulang bocah-bocah…

Waca liyane
mbendel

Paket Game Pembelajaran Kelas 4

Bundel Aplikasi Pembelajaran Fun Kelas 4 Kanggo Bocah-bocah yaiku koleksi papat aplikasi pendidikan Khusus kanggo bocah-bocah sing sinau ing kelas 4. Aplikasi pendhidhikan iki bakal mbantu wong tuwa lan guru…

Waca liyane
Paket Aplikasi Pendidikan kanggo Bocah 1 lan 2 Taun

Paket Pembelajaran Mega Educational App

Paket Diskon Kegiatan Belajar Mega Kids ana ing kene kanthi koleksi sepuluh aplikasi sing nyenengake lan pendidikan sing bakal nyenengake bocah-bocah kanthi kegiatan interaktif, kayata mewarnai lan teka-teki, lan mulang…

Waca liyane