Tangrams Printable kanggo Kids

Spesialisasi teka-teki tangram Cina lawas minangka kegiatan pamikiran kritis numerik mainstream.
Teka-teki tangram dumadi saka 7 potongan matematika, sing dikenal minangka tans, sing biasane ditutupi ing kothak. Ana rong potongan cilik, siji medium lan loro segitiga gedhe banget, siji paralelogram lan siji kothak.

Aplikasi sinau nggampangake kabeh guru lan wong tuwa sing nggoleki tangram sing bisa dicithak kanggo bocah lan siswa. Iki sing bisa dicithak dadi paling apik minangka aktivitas ngarep sawise sekolah uga iki lembar kerja sange mranata pas minangka aktivitas pembangunan spasial sing bisa dianakaké ing sekolah.

Tujuan saka printable tangram gratis yaiku kanggo nggawe wangun tartamtu (diwenehake mung kerangka utawa outline) nggunakake saben pitung potongan, sing bisa uga ora tumpang tindih. Potong 7 potong tangram sing bisa dicithak lan gunakake kanggo ngatasi teka-teki kanthi nggawe wangun ing lembar kegiatan tangram sing bisa dicithak.

Tangram sing bisa dicithak bisa mbantu bocah sinau babagan istilah matematika, lan nggawe kapasitas mikir kritis sing luwih dhasar. Unduh printable tangram iki saiki lan nikmati kegiatan sing nyenengake sing ditawakake tangram printables