Sinau Ora Kudu Bosen

Para wong tuwa angel banget nggawe anak-anake sinau. Iki amarga bocah-bocah rumangsa yen sinau iku mboseni. Apa sebabe kudu sinau yen bisa dolanan lan seneng-seneng? Aplikasi Pembelajaran njupuk "mboseni" sinau lan nyenengake aplikasi seluler pendidikan kita. Sampeyan saiki bisa nggawe sinau nyenengake kanggo anak maneh. Aplikasi Learning nggawe sinau gampang lan nyenengake kanggo bocah-bocah umur 2 nganti 11.

game kawruh umum

Pitakon Umum Umum

Coba aplikasi Kawruh Umum Paling Apik duwe akeh kuis gk kanggo bocah-bocah. Jendral iki…

Mewarnai Dinosaurus

Ing kene sampeyan bakal duwe app dinosaurus gratis sing apik tenan kanggo bocah-bocah. Kanthi nggunakake dino iki…

Mewarnai Unicorn

Ing kene sampeyan bakal duwe aplikasi pewarna unicorn gratis sing apik tenan kanggo bocah-bocah. Kanthi nggunakake iki…

Journey to the Sea World

Iku Nyenengake Lan Ndidik Kanggo Bocah-bocah

Aplikasi Pembelajaran nduweni tujuan kanggo nggawe pendidikan nyenengake lan menarik kanggo bocah-bocah. Bocah-bocah kepengin dolanan amarga seneng-seneng. Kita mutusaké kanggo njupuk bagéyan fun metu saka muter lan ditambahake kanggo sinau dening nggawe game seluler lan app kanggo dicekel bocah. Bocah-bocah bisa sinau barang anyar nalika dolanan, ngrampungake teka-teki lan seneng-seneng kegiatan liyane. Saka Matematika, Abjad lan Nomer nganti jeneng Kewan lan Manuk lan materi pendhidhikan liyane, Aplikasi Pembelajaran duwe kabeh kanggo bocah-bocah.

Blogs Anyar Kita