Работна тетратка за читање со разбирање за банер од 1 одделение целосна цена

Пакети за едукативни апликации со попуст

Апликациите за учење за вас

Онлајн Игри за деца

Кратки приказни за деца

Пред спиење-Приказни

Приказни за деца пред спиење

Бесплатни приказни за деца пред спиење на интернет што ќе им помогнат на вашите деца да се смират пред спиење со нашата колекција кратки приказни пред спиење. Совршен за деца од сите возрасти

Прочитај повеќе
Морални-Приказни

Морални приказни за деца

Барате морални приказни за деца кои ќе научат вредни животни лекции? Проверете ја нашата збирка морални приказни за деца Совршени за мирно време или во секое време!

Прочитај повеќе

Нашите неодамнешни блогови за родители и наставници

Аби Кеј од StateofWriting за влијанието на апликациите за учење врз домашната работа на учениците

Аби Кеј од StateofWriting за влијанието на апликациите за учење врз домашната работа на учениците

Аби Кеј од StateofWriting истражува како апликациите за учење го менуваат начинот на кој децата ги прават домашните задачи, го подобруваат разбирањето и го прават времето за учење попривлечно и поефективно.

Прочитај повеќе