Bungkusan diskon

Aplikasi Pangajaran

Kaulinan online

Blog urang panganyarna

Kumaha Barudak Bisa Diajar Basa Anyar Ngaliwatan Téknologi

Atikan basa téh mangrupa bagian dasar tina kamekaran budak. Unggal indung hayang ngembangkeun pangalusna pikeun barudak maranéhanana, sarta teu aya waktu hadé pikeun ngalaan aranjeunna kaahlian jeung pangaweruh anu bakal ngawangun kahirupan maranéhanana ti di budak leutik maranéhanana.

Maca deui